Over ons.

FAGRO STATEMENT: Al sinds 1994 doen we er alles aan onze belofte “improving your performance” waar te maken. Hierbij gaan we voor maximale klantbeleving. Dit doen we vanuit onze overtuiging dat het werkgeluk van onze mensen onze grootste succesfactor is. Zij staan namelijk iedere dag op om voor onze opdrachtgevers het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden hen hiervoor de kaders, de ruimte en de tools om zich continu te ontwikkelen in een veranderende wereld. Daarmee zijn onze mensen telkens in staat onze opdrachtgevers te ontzorgen en te helpen hun ambities te realiseren. Hierbij luisteren we naar behoeften, nemen we onze opdrachtgevers mee in de nieuwste ontwikkelingen en stellen we ons netwerk voor hen open.

Onze waardes

crown

wij zijn koploper

We zitten bovenop de laatste ontwikkelingen.
We verbeteren onszelf elke dag.
We zijn uit op effect.

hand

wij hebben lef

We maken duidelijke keuzes.
We zoeken de grenzen op.
We maken zaken bespreekbaar.

heart

wij zijn sympathiek

We luisteren goed.
We helpen elkaar.
We handelen zonder vooroordelen.

Een stukje historie

Fagro is in 1994 opgericht in Geleen waar we met een kleine club financials zijn begonnen. In 2000 werd Fagro overgenomen door het in Parijs beursgenoteerde Altran Technologies. Begin 2010 is Fagro middels een management buy out verkocht aan een groep van vijf investeerders en in september 2014 is Fagro een zelfstandige business unit van DPA Group N.V. geworden.

Met 200 collega's in vaste dienst en vestigingen in Arnhem, Eindhoven en Maastricht is Fagro inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste interim organisaties in Zuid- en Oost-Nederland. We werken voor vele opdrachtgevers door heel het land in zowel de profit- als de non-profit sector. We zijn een toonaangevend organisatie in de interim management en detachering branche en koploper in het vinden en faciliteren van talenten in de financiële functie.