de Fagro academy.

Fagro staat bekend om haar goede finance professionals en is koploper in het vinden van talent en in het faciliteren van hun ontwikkeling. Om koploper te zijn heb je lef nodig en moet je veel kennis in huis hebben, die lef en kennis hebben we! Met een eigen kenniscentrum voor onze medewerkers, de Fagro Academy, geven we inhoud aan onze belofte ‘Improving your Performance’. Daarnaast organiseren we kennisevents voor onze medewerkers én relaties op diverse gebieden. Op deze manier bieden we iedereen de mogelijkheid om workshops en trainingen te volgen en zo hun kennis bij te spijkeren.

Bekijk de kennisevents

Fagro academy

De Fagro Academy stimuleert, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisborging. Jaarlijks verzorgen we zo’n 25 verschillende workshops, trainingen en opleidingen voor onze consultants, zowel voor de beginnende professionals als voor de experts. Zo is er een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers en een masterclass voor junioren. Met de Academy bieden we onze professionals de kans om hun competenties verder te ontwikkelen. Dit bevordert hun persoonlijke groei en draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Improving your Performance begint bij de Fagro Academy!

De Fagro Academy stimuleert, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisborging. Jaarlijks verzorgen we zo’n 25 verschillende workshops, trainingen en opleidingen voor onze consultants, zowel voor de beginnende professionals als voor de experts. Zo is er een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers en een masterclass voor junioren. Met de Academy bieden we onze professionals de kans om hun competenties verder te ontwikkelen. Dit bevordert hun persoonlijke groei en draagt bij aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Improving your Performance begint bij de Fagro Academy!

Fagro Development Program

Het Fagro Development Program is ontwikkeld om jonge startende finance professionals nog beter te ondersteunen. Dit unieke programma bevat diverse persoonlijkheids- en vakinhoudelijke trainingen om aanstaande talenten optimaal te begeleiden in hun groei. Ze worden begeleid door coaches en business managers waardoor ze met veel persoonlijke aandacht dit drie jaar durende programma doorlopen.

icon mountain

0-3 jaar ervaring en ambitieus

icon lamp

kies voor het fagro development program

icon notepad

begeleiding van coaches en business managers

icon network

vanaf dag 1 fagro professional met 230 helpende collega’s om je heen