Team EIFFEL

Team EIFFEL is de community waar talent en expertise samensmelten tot de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. We zijn er om impact te maken. Om de toekomst van Nederland vorm te geven, samen met organisaties die de agenda’s van morgen bepalen.

teameiffel.nl

Fagro is onderdeel van

drop-down

waardering telt bij Fagro.

Bij Fagro helpen we onze opdrachtgevers om hun ambities te realiseren. Hierbij luisteren we naar behoeften, nemen we onze klanten mee in de nieuwste ontwikkelingen en stellen we ons netwerk voor hen open. Om erachter te komen hoe onze klanten dit ervaren , hebben wij ze gevraagd om hun ervaringen en bevindingen met ons te delen. Deze bevindingen zorgen ervoor dat we kritisch en scherp blijven en waar nodig onze diensten kunnen verbeteren.

Rubber Resources

De bochtige weg van een bandenrecyclebedrijf

Fagro onderzoekt toekomststrategieën voor Rubber Resources.
“Gerrit en ik zitten wekelijks met inkoop, techniek en productie rond de tafel om samen de prioriteiten te bepalen. Ik hoop op een goede toekomst van dit bedrijf, dat met het circulaire proces zo’n goed antwoord heeft op de vraag naar duurzame oplossingen.”

Fagro Sustainability

Aanjagers van duurzaamheid

Fagro start toekomstgericht traject met consultants en klanten. “We maakten het zo hands-on mogelijk. Tussen de sessies door werkten de consultants aan opdrachten rond duurzaamheid bij bestaande klanten, waarvan ze de aanpak onderling bespraken.”

VDL ETS

De groene motor van VDL

“Wat we op finance deden, was gebaseerd op een kleine club medewerkers en te afhankelijk van Excel en het goede geheugen van een paar collega’s. Het werd dus tijd om hier een professionaliseringsslag te maken.”

 

De cijfers net zo vers als de vis

“Voorheen gold er geen harde deadline voor de maandelijkse afsluiting en nam die soms bijna twee weken in beslag. We zitten nu op zeven dagen en ik streef naar nog korter. Want hoe sneller je een periode afsluit, hoe eerder je je weer op de toekomst kunt richten. Thomas en Leroy hebben ervoor gezorgd dat onze cijfers bijna net zo vers zijn als onze vis.”

Hansen Dranken

Het glas halfvol voor Hansen Dranken

“We zochten iemand die snel en slim werk kon verzetten én met een frisse blik naar onze processen kon kijken. Omdat we een kracht met kwaliteit op deze plek wilden, hebben we contact gezocht met Fagro.”

Hét Service Centrum

Fagro aan boord voor de topdrukte van drie GGD’en

Het in allerijl opzetten van teststraten en vaccinatielocaties leidde tot topdrukte bij Hét Service Centrum in Tilburg. Manager Bedrijfsvoering en concerncontroller Walter Kruithof schetst samen met de professionals van Fagro hoe ze die drukte het hoofd boden.

Belastingdienst Nederland

Fagro-consultant Melanie Rojnik helpt bij een herstelactie van de kinderopvangtoeslagen

De Belastingdienst is bezig met een herstelactie rond de veel besproken kinderopvangtoeslagen. Fagro-consultant Melanie Rojnik helpt bij het project. In no-time groeide ze uit van junior tot een gewaardeerde medewerker, in een project onder grote politieke en maatschappelijke druk.

Kom in contact met Fagro

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.