Seminar: Succesvol projecten in Control

Kennisevents relaties
Locatie:Arnhem
Datum:7 juni 2018
Tijd:aanvang 17:00 u.

 

Op donderdagavond 7 juni a.s. organiseert Fagro samen met BE’ER, alumnivereniging Bedrijfseconomie van de Hogeschool Arnhem & Nijmegen, het seminar 'Introductie in Project Control'. Succesvol projecten in control: Het vroeg betrekken van control leidt tot waarde optimalisatie!

 

Tijdens dit drie uur durende seminar zal Cees van Bragt, Financieel Project Directeur van verschillende mega projecten in de energiewereld, jullie meenemen in de indrukwekkende wereld van grote projecten en met name in de rol van control in zowel de ontwikkel- als de realisatiefases van projecten.

 

Een goed lopend project begint bij een goede voorbereiding: Front End Loading. Cees zal u gedurende deze avond meenemen in tal van onderwerpen m.b.t. Project Control, denk hierbij aan: waarom falen projecten, welke fases zitten er idealiter in een project en hoe ziet de ideale levenslijn van een project er uit?

 

Tijdens dit seminar zal Cees een aantal belangrijke elementen bespreken. Succesvolle projecten beginnen  met de definitie van scope, begrotingen en planning. Daarnaast zal in iedere fase van een project een duidelijk inzicht in performance moeten zijn en zal er helder en transparant gecommuniceerd en gerapporteerd moeten worden, gevolgd door een constante aandacht voor business case management. Hoe pak je dit aan? 

 

Locatie:

Auditorium van de HAN in Arnhem, Ruitenberglaan 1 Arnhem.

 

Programma:
17.00 – 18.00 uur: inloop met luxe broodjes

18.00 – 21.00 uur: seminar Project Control

21.00 – 21.45 uur: borrel & napraten

 

Aanmelden:

Deelname is geheel gratis, vooraf aanmelden is verplicht. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven kan tot 30 mei bij Martin Evers, Business Manager Fagro Arnhem via m.evers@fagro.nl / 06 – 29 39 62 52.

 

 


Terug naar overzicht