Fagro Carrièreavond

Kennisevents relaties
Locatie:Kantoor Maastricht
Datum:30 mei 2018
Tijd:Aanvang 18:00u

 

Op woensdagavond 30 mei organiseren wij een event voor Young Professionals die de kans grijpen om Interim Professional te worden! 

 

Bij Fagro word je in rap tempo klaargestoomd om de stap naar Interim Professional te maken. Dit doen wij door middel van veel verschillende uitdagende projecten bij aansprekende bedrijven en een op maat gemaakt Fagro Development Program (trainingen en workshops). 

 

Ga met ons de uitdaging aan en kom naar het event! Wij vertellen jou dan meer en jij krijgt de kans om direct te solliciteren. Enige eis: Je hebt minimaal een afgeronde HBO/ WO opleiding (bedrijfseconomie/ accountancy of Technische bedrijfskunde/ Supply Chain) of jij rondt later dit kalenderjaar jouw studie af.


Datum & Plaats

Het event vindt plaats op woensdag 30 mei 2018.

18:00 uur     Ontvangst met een hapje en een drankje 
19:15 uur     Introductie door Antoine op den Drink (Vestigingsdirecteur Fagro Maastricht) 
                     Introductie door Jennifer Dijkstra (Business Manager Fagro Supply Chain)
19:30 uur     Speeddates en informele kennismaking met de medewerkers 
20:30 uur     Afsluitende borrel 

Plaats: Fagro Consultancy BV | Amerikalaan 14 | Maastricht - Airport


Inschrijven

Aanmelden kan t/m 23 mei a.s. per e-mail aan Claudia Linsen (Business Team Assistent): c.linsen@fagro.nl

 

’Gedurende mijn tijd bij Fagro heb ik bij verschillende bedrijven leuke opdrachten mogen vervullen, bedrijven zoals VDL Nedcar, Hogeschool Zuyd en ACIST Europe. Vooral de diversiteit in werkzaamheden en branches spreken mij erg aan.’’  - Mick Pennings, Finance Professional

 

“Fagro Supply Chain biedt de mogelijkheid om je persoonlijk te blijven ontwikkeling en een boost te geven aan je kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain.”
- Mitch Lemmerlijn, Interim professional bij Fagro Supply Chain

 

‘’Als Financieel Consultant staat persoonlijke ontwikkeling en klanttevredenheid op de eerste plaats. Zelf heb ik in een korte periode al twee verschillende opdrachten mogen uitvoeren,’’ – Christiaan Peeters, Finance Professional 

 

“Bij Fagro Supply Chain krijg je opdrachten die zijn afgestemd op je persoonlijke wensen, interesses en kennis. Daarnaast zijn er veel trainingsmogelijkheden die bijdragen aan je vakinhoudelijke ontwikkeling.” Pascalle Vaessen, Interim Professional Fagro Supply Chain

 

Wij zijn preferred supplier van veel gerenommeerde bedrijven en vaste partner van onder andere Philips, Vodafone, Ziggo, DSM, SABIC, Gemeente Maastricht, Zuyderland en Universiteit Maastricht.


Terug naar overzicht