Ronde tafel: De rol van de Finance Professional binnen de technologische ontwikkelingen’

Kennisevents relaties
Locatie:Heerlen
Datum:16 mei 2018
Tijd:17:00 uur
PE punten:2

 

Helaas is deze ronde tafel vol en is inschrijven niet meer mogelijk. 

 

 

Ronde tafel bijeenkomst woensdag 16 mei 2018

De rol van de Finance Professional binnen de technologische ontwikkelingen’.

 Ervaringen uitwisselen om van elkaar te leren.

 

 

Iedereen wordt dagelijks geconfronteerd met FinTech: een verzamelnaam voor technologische ontwikkelingen die de Finance Professional ondersteunen met de dagdagelijkse taken.

Als we regelmatig repetitief werk doen, wordt er al snel gekeken naar het toepassen van Robotic Process Automation (RPA). Zijn we daarnaast veel bezig met data, worden tools als Power BI en Advanced Data Analytics interessant. Wanneer we ons ook nog eens bezighouden met procesanalyses, horen we termen als Process Mining. Je zou dus de vraag kunnen stellen: wat blijft er uiteindelijk nog over voor de Finance Professional en hoe onderscheidt deze zich van alle technologische mogelijkheden?

 

 

Wij nodigen u uit om samen met ons te discussiëren over zaken als: de rol van de Finance Professional in deze technologische evolutie, het optimaal benutten van de vrijgespeelde capaciteit en de toepassing van Lean concepten om continu de klantwaarde te verbeteren.

 

Gastsprekers

Marco Reubzaet en Jeroen Drissen (beiden Lean Sigma Master Black Belt), zijn deze avond onze gastsprekers. Naast hun eigen training & consultancy bedrijf genaamd ‘EyeOpener Problem Solving’, zijn zij beiden werkzaam bij Medtronic B.V. Marco en Jeroen hebben gezamenlijk zo’n 20 jaar ervaring met betrekking tot het toepassen van doorlopende verbeteringen door middel van Lean concepten in zowel administratieve- als productieprocessen.

 

Deze bijeenkomst wordt in samenwerking met Maastricht University en Brightlands Smart Services Campus te Heerlen georganiseerd. De Brightlands Smart Services Campus maakt deel uit van Brightlands, een open innovatie community die bestaat uit vier campussen en waar wetenschappers, ondernemers, studenten en investeerders samenwerken aan ‘grand challenges’ op het gebied van duurzaamheid en gezondheid. De Brightlands Smart Services Campus richt zich hierbij primair op het ontwikkelen en faciliteren van een community die data kan omzetten in slimme diensten. Founding fathers van de campus zijn APG, Maastricht University en de Provincie Limburg.

 

Voorzitter van deze ronde tafel is prof. dr. Harold Hassink RA, hoogleraar Bedrijfseconomie en directeur van de opleiding tot registercontroller van de School of Business & Economics van Maastricht University.

 

Programma:

  • 17:00 uur: Ontvangst met een hapje en drankje
  • 17:30 uur: Presentatie en dialoog
  • 19:30 uur: Warm buffet / borrel

 

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 95,- exclusief BTW. U kunt zich tot twee weken voorafgaand aan de bijeenkomst kosteloos afmelden, daarna blijft u de deelnamekosten verschuldigd. Wel kunt u iemand anders gebruik laten maken van uw plaats. Om de kwaliteit te garanderen wordt de groep klein gehouden, het aantal plaatsen is daarom beperkt.

 

Inschrijven

Helaas is deze ronde tafel vol en is inschrijven niet meer mogelijk. 

 

Certificering

Deelnemers ontvangen twee permanente educatie punten van het NBA.

 

Locatie

Brightlands Smart Services Campus te Heerlen / Begane grond.

GPS adres: Oude Lindestraat 70, Heerlen / GPS: https://goo.gl/maps/LiaHv8SuAnF2

Parkeren is gratis.


Terug naar overzicht