FinTech Training Eindhoven

Kennisevents relaties
Locatie:Eindhoven
Datum:28 november 2017
Tijd:17:00 uur - 22.00 uur
PE punten:4

 

Vanaf dit najaar organiseert Fagro diverse FinTech trainingen voor relaties. Onderstaand de inhoud van deze trainingen. Relaties worden per e-mail uitgenodigd. 


 

 

 

Digitalisering & robotisering is in opkomst en wint langzaam steeds meer terrein. Men voorspelt dat ontwikkelingen als Blockchain-technologie, Artificial Intelligence, Process mining en andere technologische ontwikkelingen die onder de noemer FinTech vallen, het financiële landschap op korte termijn flink zal veranderen. Maar is dat wel zo? Wat kunt u nu eigenlijk verwachten? 

 

Inhoud 
Fagro heeft met deze bijeenkomst als doel u voor te bereiden op de veranderingen die digitalisering & robotisering met zich meebrengt voor het financiële beroep. Martijn Zoet, lector optimalisatie en kennisintensieve bedrijfsprocessen bij Zuyd Hogeschool, neemt u tijdens een vier uur durende bijeenkomst mee in de wereld van FinTech. Er wordt kennis gemaakt met het begrippenkader dat bij FinTech hoort en de impact ervan op het financiële beroep. Martijn gaat daarbij vanuit zijn ruime praktijk- en onderzoekservaring op een no-nonsens manier de interactie aan met de deelnemers. Op een inspirerende wijze zal hij u confronteren met en laten ervaren wat de ontwikkelingen op het gebied van FinTech gaan betekenen.

 

Inhoud programma:

  • De belangrijkste FinTech trends & ontwikkelingen
    • Analytics (o.a. Power BI)
    • Blockchain
  • Wat betekent FinTech voor uw praktijk?
  • Scan eigen organisatie en beroep
  • Vertaling FinTech naar uw praktijk: de eerste stap

Tijdens deze sessie wordt antwoord gegeven op vragen als: over welke veranderingen praten we? Wat betekenen deze veranderingen voor mijn werk? Hoe ziet de financiële functie in de toekomst eruit?

 

Over Martijn Zoet

Dr. Martijn Zoet is lector bij de faculteit Commercieel en Financieel Management van Zuyd Hogeschool en daarnaast verbonden aan het Enterprise Decision Management Competence Centre. Zijn specialisaties zijn FinTech, Decision Management, Decision Mining, Artificial Intelligence en Blockchain. Hij spreekt zeer regelmatig op congressen en seminars in binnen- en buitenland, en hij heeft diverse wetenschappelijke- en vakpublicaties op zijn naam staan.


Programma
17.00 uur ontvangst met broodjesbuffet
18.00 uur start bijeenkomst
20.00 uur Pauze
22.30 uur Einde bijeenkomst


Deelname

Voor deze workshop is geen voorkennis vereist. De kosten voor deelname bedragen €150,-  De deelnemers ontvangen 4 permanente educatie punten van het NBA. Relaties worden per e-mail uitgenodigd. U kunt tot twee weken voor de bijeenkomst kosteloos afmelden, daarna blijft u de deelnamekosten verschuldigd. Wel kunt u iemand anders gebruik laten maken van uw plaats. 

 

De training vindt plaats op 28 november te Eindhoven. Heeft u geen uitnodiging ontvangen stuur dan een bericht naar bta.eindhoven@fagro.nl  en vraag naar de mogelijkheden. 

 


Terug naar overzicht