Dag van de Limburgse Financial

Kennisevents relaties
Locatie:TheatherHotel de Orangerie te Roermond
Datum:21 september 2017
Tijd:aanvang 12:00 u.
PE punten:4

 

Netwerken & kennis delen het uitganspunt tijdens de ‘Dag van de Limburgse Financial’

zevende editie donderdag 21 september a.s.

 

Elk jaar in september bezoeken enkele honderden financiële professionals TheaterHotel De Oranjerie te Roermond voor de ‘Dag van de Limburgse Financial’. Het programma en de opzet met enkel bijdragen van bekende & gerenommeerde organisaties uit de regio is uniek in Nederland.

 

Inhoud

Meer informatie over het thema en de diverse masterclasses volgt op een later moment.

 

Deelnemen

Deelnemers ontvangen 4 Permanente educatie punten, deelnamekosten bedragen €195,- excl. BTW en incl. catering. Meer informatie en inschrijven: www.dagvandelimburgsefinancial.nl.

 

Stichting Limburgse Financials

Het congres ‘Dag van de Limburgse Financial’ richt zich op hoger opgeleide financiële professionals in Limburg. Het congres wordt georganiseerd door Fagro interim- en adviesbureau voor Finance & Control, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Met het jaarlijks terugkerende congres hopen de initiatiefnemers een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financiële topmensen in de provincie Limburg. Voor de organisatie van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ hebben de vier initiërende partijen de ‘Stichting Limburgse Financials’ opgericht. Het congres heeft geen winstoogmerk.

www.dagvandelimburgsefinancial.nl


Terug naar overzicht