Dag van de Limburgse Financial, 22 sept. as

01 2016

Netwerken & kennis delen het uitganspunt tijdens de ‘Dag van de Limburgse Financial’

zesde editie donderdag 22 september a.s.

 

Elk jaar in september bezoeken enkele honderden financiële professionals TheaterHotel De Oranjerie te Roermond voor de ‘Dag van de Limburgse Financial’. Het programma en de opzet met enkel bijdragen van bekende & gerenommeerde organisaties uit de regio is uniek in Nederland en spreekt aan.

 

De nieuwe economie in de praktijk

Het centrale thema dit jaar is: “De nieuwe economie in de praktijk”. Welke invloeden heeft de nieuwe economie op het bedrijfsleven in Limburg? Wat zijn de gevolgen en welk effect heeft het op de financiële functie, bedrijfsprocessen en wellicht de werkgelegenheid? Naast een sterk inhoudelijk programma biedt het congres veel ruimte om te netwerken met vier netwerkmomenten.

 

Plenaire sprekers dit jaar zijn Marc Janssen vice President, Head of Global Transformation Shared Services -SUPPLY CHAIN van DHL Group  en Charles Groenhuijsen bekend als journalist, schrijver, spreker en dagvoorzitter. Organisaties die tijdens de masterclass expertise en ervaring delen zijn: Alterius, Boels Advocaten, Obvion, Roda JC Kerkrade, Sif, Spring Bedrijfsopvolging, Van der Valk en Zuyd Hogeschool. Deelnemers ontvangen 4 Permanente Educatie punten, deelname kosten bedragen €195,- excl BTW incl. catering. Meer informatie en inschrijven: www.dagvandelimburgsefinancial.nl.

 

Stichting Limburgse Financials

Het congres ‘Dag van de Limburgse Financial’ richt zich op hoger opgeleide financiële professionals in Limburg. Het congres wordt georganiseerd door Fagro interim- en adviesbureau voor Finance & Control, Rabobank, Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool. Met het jaarlijks terugkerende congres hopen de initiatiefnemers een bijdrage te leveren aan het behouden en aantrekken van financiële topmensen in de provincie Limburg. Voor de organisatie van de ‘Dag van de Limburgse Financial’ hebben de vier initiërende partijen de ‘Stichting Limburgse Financials’ opgericht. Het congres heeft geen winstoogmerk.Terug naar overzicht