Maak kennis met collega Jordy van der Linden

15 2018

plaatje

Maak kennis met collega Jordy van der Linden!

 

Ik ben Jordy van der Linden en sinds september 2017 in dienst bij Fagro als junior finance professional. In deze functie ben ik meteen begonnen bij Accare, specialist op gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie met poliklinieken in geheel Noord-Nederland en delen van Overijssel en Flevoland. Mijn werkzaamheden waren het verwerken van achterstanden in het debiteurenbeheer. Sinds kort ben ik binnen Accare gestart als zorgadministrateur.

 

Waarom Fagro?

Vorig jaar ben ik afgestudeerd van de studie hbo bedrijfseconomie op Windesheim. Tijdens het afstuderen ben ik door Fagro benaderd, het klikte direct van beide kanten goed! De hoofdreden dat ik voor Fagro heb gekozen is toch wel de diversiteit in de werkzaamheden die ik nu kan doen. Daarnaast spraken de opleidingsmogelijkheden die worden geboden mij erg aan. Zo heeft Fagro het “Fagro Development Program” voor elke startende consultant met 0 tot 3 jaar werkervaring. Tevens is mij een opleiding bij een aangesloten universiteit aangeboden.

Toen ik werd benaderd was Fagro de vestiging in Zwolle aan het opzetten. Ook dat is voor mij een reden geweest om voor Fagro te kiezen. Je staat aan de basis van een nieuwe vestiging en krijgt de mogelijkheid mee te maken hoe dat in zijn werk gaat.

 

Welke werkzaamheden verricht je?

Mijn eerste opdracht binnen Accare was het wegwerken van achterstanden in het debiteurenbeheer. Vanuit deze functie ben ik doorgegroeid naar de rol van zorgadministrateur binnen Accare. Hierbij ben ik een schakel tussen de decentrale- en centrale dienstverlening. Dat betekent dat ik veel communiceer tussen het hoofdkantoor in Assen en de locaties in de voor mij toegewezen regio’s. Het leerzaamste bij Accare zijn alle aspecten die bij het voeren van een zorgadministratie komen kijken. Denk daarbij aan het monitoren van de voortgang, de berichtgeving, de verschillende soorten zorg en de procedures en af en toe de bureaucratie die erbij komt kijken. De zorgwereld is voor mij geheel nieuw, het is leerzaam én leuk te mogen ervaren voor welke uitdagingen deze branche staat.

 

Wat is jouw ambitie?

In september dit jaar ga ik een opleiding volgen zodat ik me verder blijf ontwikkelen. Ik heb het erg naar mijn zin bij Fagro, omdat mijn werkplek bij de opdrachtgever is merk ik wel dat de betrokkenheid bij die organisatie ook zeer hoog is. Fagro organiseert veel voor de medewerkers zoals business meetings, trainingen & workshops en uitjes, zodat je toch voldoende voeling houdt met het ‘thuisfront’. Door de ondersteuning van Fagro krijg ik de kans om te groeien in professionaliteit en persoonlijkheid.  Ik zie mij over 5 jaar zeker nog bij Fagro werken mét een extra diploma op zak en meer werkervaring binnen de verschillende sectoren.Terug naar overzicht