Start Fagro Supply Chain

10 2017

plaatje

Per september jongstleden is de nieuwe business unit Fagro Supply Chain gestart. Kernactiviteit is het detacheren van Supply Chain Professionals in Zuid- en Zuidoost Nederland. Naast Demand, Supply en S&OP Planners richt Fagro Supply Chain zich onder andere op Supply Chain Coördinators, Warehousemanagers en Logistieke Specialisten. De business unit komt onder leiding van Jennifer Dijkstra.

 

De oprichting van Fagro Supply Chain past in de strategie van moederbedrijf DPA Group om met gefocuste units onderscheidende kennis en kunde aan te bieden in specifieke marktsegmenten. Ook wil DPA inspelen op de innovatiebereidheid in de logistieke planning en ketenbesturing en de talentschaarste die hieruit voortvloeit. Naast Fagro en DPA Supply Chain zijn hiertoe eerder dit jaar ook DPA Supply Chain Management en DPA Supply Chain Systems opgezet. Met Fagro Supply Chain wil de onderneming professionals en opdrachtgevers in Zuid- en Zuidoost Nederland aan zich verbinden.

 

Kenniscloud

“Met dit initiatief zorgen Fagro Consultancy en DPA Supply Chain voor een krachtig antwoord op de toegenomen behoefte aan snel inzetbare supply chain professionals. Dit werkt als een kenniscloud”, benadrukt Eric Winter, CEO van DPA. “Met de supply chain-expertise binnen DPA en de commerciële slagkracht van Fagro in het zuiden zijn alle ingrediënten aanwezig om van Fagro Supply Chain een succes te maken.”

Volgens Jennifer Dijkstra, business manager Fagro Supply chain, biedt de unit interessante groeiperspectieven voor professionals met meer dan twee jaar werkervaring. “Voor hen voegen we gericht waarde toe als carrièreversneller in de tweede loopbaanstap, door ontwikkeling van hun vakinhoudelijke kennis en van veelgevraagde competenties zoals communicatievaardigheden.”

 

Over Fagro Supply Chain

Als verbindende kracht helpt Fagro Supply Chain professionals en organisaties in Zuid- en Zuidoost Nederland om de vaart erin te houden. Hiertoe faciliteert Fagro Supply Chain professionals met passende uitdagingen in combinatie met de opleidingen, trainingen en begeleiding die ze nodig hebben om het verschil te kunnen maken bij opdrachtgevers. Zowel vakinhoudelijk door bijvoorbeeld APICS-opleidingen als in hun (inter)persoonlijke competenties. Fagro Supply Chain is onderdeel van de landelijk actieve en beursgenoteerde onderneming DPA Group (www.dpa.nl).

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Fagro Supply Chain neemt u contact op met Jennifer Dijkstra via telefoonnummer +31 6 2279 4610 of per e-mail via jennifer.dijkstra@dpa.nl  Terug naar overzicht