Business lines

 

Improving your performance is een uitdaging die wij aangaan met mensen en diensten. Wij hebben ervaring met business control, accounting & reporting en corporate governance.

 

Business control

Business control omvat de hele cyclus van plannen, budgetteren, informatie vergaren, evalueren en interpreteren. Met als doel om uw bedrijfsvoering beter te beheersen. Onze professionals kunt u inzetten op onder andere business & financial control, financiële informatiesystemen, business intelligence, benchmarking en business balanced scorecard.

 

Accounting & reporting

Accounting & reporting is een breed gebied. Denk aan het verzamelen, vastleggen en verwerken van (financiële) gegevens tot informatie. Alle zijn essentieel voor uw besluitvorming en koersbepaling. Wij helpen u met accounting, management reporting, annual reporting en credit control.

 

Corporate governance

Corporate governance verankert maatschappelijke verantwoordelijkheid in de bedrijfsvoering en helpt risico’s optimaal te beheersen. Daarbij heeft u te maken met regels, codes en voorschriften. Zoals Sarbanes-Oxley, Tabaksblat, COSO en IFRS. U kunt bij ons terecht voor internal controls/internal accounting, internal audits (o.a. Sarbanes Oxley), enterprise risk management (o.a. COSO) en business process improvement & business process redesign.