Onze finance professionals

 

financiele interim professionals

Financiële Professionals

Zoekt u kennis van zaken? Bij ons vindt u meer dan 200 finance professionals met 1 tot meer dan 20 jaar ervaring. Junioren en senioren die multidisciplinair denken, over de grenzen van hun vak kijken en grensverleggend werken.

 

Onze finance professionals tekenen voor uw meerwaarde. Zij zijn ons menselijk kapitaal en hebben een vast dienstverband. Deze professionals zijn doorkneed in business control, accounting & reporting of corporate governance. Zij hebben de ambitie om u te helpen en zichzelf te ontwikkelen. 

  

 

 

 

Minimaal HBO en WO+

Onze professionials hebben een relevante opleiding genoten op minimaal HBO- of WO+ niveau. En worden voortdurend bijgeschoold op de Fagro Academy. Ze zijn communicatief, flexibel en inventief. Allen hebben een strenge selectieprocedure doorlopen. Het resultaat vindt u terug in de kwaliteit van onze dienstverlening.

 

Met een financial van Fagro kiest u voor hoogwaardige kennis en kunde. Zij dragen bij aan betere resultaten voor uw organisatie. Daarvoor steken zij vooral de handen uit de mouwen. Veelal met vindingrijke oplossingen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.