Werkwijze

 

Om uw organisatie blijvend beter te laten presteren zetten wij hoogwaardige kennis en kunde in. Op maat, toegesneden op uw vraagstelling. Daarbij werken wij pragmatisch. Dus geen dikke rapporten. Onze professionals worden tijdelijk één met uw bedrijf.

 

Uw contactpersoon

De business manager is uw eerste contactpersoon. Daarnaast zijn zij verantwoordelijk voor de recruitment van de beste professionals. Ook begeleiden zij ieder een team van financials. De business managers van Fagro hebben gemiddeld meer dan 10 jaar werkervaring en veelal een financiële opleiding op minimaal HBO niveau genoten. Hierdoor begrijpen zij uw behoefte en weten zij een uitstekende match met de best passende professional voor uw organisatie en vraag te maken.

 

Nederland en Düsseldorf

Sinds april 2010 hebben wij een kantoor in Düsseldorf. Daarnaast hebben wij kantoren in Arnhem, Eindhoven, Maastricht en Zwolle. Wij zijn daarmee toonaangevend in de zakelijke financiële dienstverlening. Voor enkele grote gerenommeerde organisaties zijn wij preferred supplier. Wij zijn thuis in vele branches en werken voor de profit- en non-profitsector.