Fagro Academy

 

Fagro Academy

Kennis is macht. Daarom hebben wij een eigen kenniscentrum dat inhoud geeft aan Improving your performance: de Fagro Academy. Deze stimuleert, organiseert en faciliteert kennisontwikkeling, kennisdeling en kennisborging.

Het doel? Op de eerste plaats willen wij de competenties van onze consultants ontwikkelen. Op de tweede plaats hun inhoudelijke deskundigheid en professionaliteit.

 

 

Maatwerk voor junioren en senioren

Consultants krijgen maatwerk. Competentietrainingen stemmen wij af op hun persoonlijke behoefte.
Met de Virtuele Competentie Manager, coachingsgesprekken en projectevaluaties brengen wij competenties in kaart.

 

De Fagro Academy richt zich op zowel beginnende professionals als experts. Er is een masterclass voor junioren. Voor nieuwe medewerkers wordt een introductieprogramma verzorgd. Jaarlijks geven wij zo’n 25 verschillende workshops en opleidingen.

 

Samenwerking met hogescholen en universiteiten

De Fagro Academy werkt onder meer samen met Avans, Fontys, Hogeschool Zuyd en Maastricht University. Samen met laatstgenoemde verzorgen wij de leergang Projectmanagement & Project Control. Deze leergang staat open voor opdrachtgevers. U leert projecten succesvol te managen en in control te houden. Klik hier voor de brochure in PDF of kijk op www.maastrichtuniversity.nl voor meer informatie.

 

Meer slagvaardigheid voor opdrachtgevers

De Fagro Academy investeert in kennis en kunde. Daardoor bent u zeker van een consultant die u een voorsprong geeft, continuïteit onderbouwt en kansen helpt benutten in een veranderende markt. Geheel volgens onze missie Improving your performance.